Nieuws

Nieuws

Interview met directeur Ruben Shoshani

Quote die mij typeert:

“Als je uniek wil zijn in wat je doet, blijf dan vooral jezelf.”


Ik ben in deze business gestapt, omdat…

…recruitment is mensen werk. Ik vind het fantastsich om met mensen te werken, om betrokken te zijn bij mensen die ook ieder zijn/haar eigen verhaal hebben. Je hebt altijd ups en downs, onverwachte dingen die je niet aan ziet komen. Dat maakt het werk dynamisch en hectisch. Ik vaar daar wel bij, geniet daarvan. 

Daarnaast de IT markt omdat deze markt nooit stil staat. Er is altijd weer iets nieuws of innovatiefs of weer een nieuwe hype. Zorgt ervoor dat er genoeg te doen en te beleven is.

Ik ben ongelooflijk trots op…

…ons personeel. Dat is echt niet te beschrijven! 

Het Sales team bijvoorbeeld (onder leiding van mijn vrouw) is zo betrokken, gedreven en gemotiveerd om iedere dag weer tot een succes te maken. 

Het werd mij afgeraden om samen te werken met je vrouw, maar wij ademen ondernemerschap. Ze runt de salesvloer zoals ze dat van mij heeft geleerd. Het team ziet haar ook echt als salesmanager en niet als mijn vrouw. Vind ik mooi, die acceptatie, omdat ze ook gewoon laat zien hoe goed ze in haar werk is. 

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik…

…te betrokken en te emotioneel reageerde in zakelijke situaties. Dat is met name in het begin nog wel eens typerend voor mij geweest. Je bent natuurlijk constant met mensen bezig. Het werk dat je doet kan tot succes leiden, maar kan ook negatief uitpakken. Als er een afwijzing komt vanuit de klant en je bent betrokken bij je kandidaat omdat hij of zij het echt nodig heeft die baan. Ja, dat heeft mij soms nog wel eens op glad ijs gebracht met negatieve emotie. Gelukkig ben en blijf ik menselijk. 

Mijn grootste inspiratie is…

…persoonlijk is dat zonder enige twijfel mijn vader. Die is altijd buitenschilder geweest, 30 jaar keihard werken, nooit klagen en gaan! Naast onvoorwaardelijke liefde voor zijn kinderen keihard werken om de rekeningen te betalen, door weer en wind. Hij heeft mij altijd op het hart gedrukt dat niets in het leven vanzelf gaat. Als je iets wil, dan kan je het ook! Het begint met de juiste mindset.

Zakelijk is dat Dhr. Ruud Hoogendorp, Directeur van SUPERP (gevestigd in Utrecht). Hij is in mijn ogen de stille kracht achter SHAERP. Hij gaf mij een kans waar je als 29 jarige jongeman alleen maar van kan dromen. Hij geloofde in mij waar anderen bleven twijfelen. Tot op de dag van vandaag niets meer dan waardering en respect voor Ruud! 

Ik onderscheid mezelf door…

…mezelf te zijn, open deurtje. ????

Weet tenminste zeker dat niemand anders dat zo goed kan als ik. Ik haal zoveel plezier en voldoening uit m'n werk. 

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als…

…collega’s omschrijven mij als erg professioneel en als een sterke persoonlijkheid. Verder sta ik bekend als betrouwbaar en heb ik een directe management stijl. Ik beweeg mij makkelijk op alle niveaus, weet de mensen te verbinden en maak ik de zaken graag helder en simpel.

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…

…je niet de juiste betrouwbare mensen om je heen hebt die ook het beste met je voor hebben. Klopt, ondernemerschap is een avontuur! Het is pionieren! Maar bovenal is het gewoon lekker om te weten dat je met mensen kan sparren, brainstormen of gewoon ideeën kan uitwisselen op een zondag ochtend aan de koffie tafel. 

Ik wil niet met pensioen gaan voordat…

…als ik geen plezier meer heb in mijn werk. Dus dat is voorlopig niet aan de orde.