SHAERP WERKT

SHAERP WERKT

SHAERP Werkt

SHAERP Werkt wordt het nieuwe platform van Gorinchem voor bedrijven en werkzoekenden. We gaan ons richten op alle branches. De bakker op de hoek, het grandcafe op het plein, de scheepvaart bij Avelingen en ga zo maar door! Support your locals, daar gaat het om bij SHAERP Werkt!

Bedrijven:
Voor bedrijven in Gorinchem met openstaande vacatures, gaat SHAERP Werkt door middel van video recruitment de vacature tot leven brengen. De video vacature zal door Gorkum TV en SHAERP verspreid, en gepromoot worden. Dit zal gebeuren op allerlei verschillende manieren. Werkzoekenden die zich aangemeld hebben, worden uitgenodigd voor een kennismaking bij SHAERP. SHAERP zal de kandidaten kwalificeren en voorstellen bij de klant.

Werkzoekende:
Werkzoekende uit Gorinchem kunnen zich aanmelden bij SHAERP wanneer ze een leuke video vacature voorbij zien komen. SHAERP zal de gehele sollicitatieprocedure met de kandidaat doorlopen. Ook werkzoekende die geen passende vacature zien, mogen ten alle tijden binnenlopen voor een kennismakingsgesprek.

Enthousiast, benieuwd en wil je weten wat SHAERP Werkt voor jou kan betekenen? Stuur een mailtje naar: werkt@shaerp.nl