SHAERP Care

BANNER2.jpg uniek.jpg

 

Dat is wat we willen voor onze klanten en vooral voor de cliënten, zorgprofessionals die onze normen en waarden met zich meedragen.
Samen met zorgvrager en netwerk brengen wij de wensen in kaart en ondersteunen hierbij. Heeft u een complexere vraag? Ga met ons in gesprek, we denken graag mee in mogelijkheden voor al uw zorgaanvragen met een team van ervaren professionals binnen de zorg.

We geloven erin dat door persoonlijke aandacht sterke relaties ontstaan, voor zowel opdrachtgevers als voor onze zorgprofessionals. Samen zetten wij een samenwerking neer als een flexibel onderdeel van uw organisatie. SHAERP Care kan ook als vaste leverancier optreden voor zorgdiensten binnen uw organisatie.

Werken met mensen kent geen tijd, voor adhoc vragen, roosterverstoringen of crisissituaties, staan wij dag en nacht voor u klaar! Met een achtergrond in de zorg, weten we hoe het er aan toe gaat op de werkvloer. We staan dan ook voor kwaliteit, eerlijk, persoonlijk en transparant. SHAERP Care ontzorgt met een hart voor de zorg, Dare to Care!

Heeft u vragen, wilt u meer info of een keer sparren over de mogelijkheden?
Geen probleem! We staan altijd voor u klaar!

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan op SHAERP Care